SEZÓNA 2017/2018

AHOJTE OSÁCI!  Konečne je tu! Začali sme sezónu 2017/2018 už letným sústredením v našom najobľubenejšom stredisku Penzión Pltník v Červenom Kláštore od 20.8.2017 do 27.8.2017. Hneď prvý deň sme absolvovali výkonnostné testy. A tie boli aj v posledný deň sústredenia. Počas sústredenia sme absolvovali okrem tréningov aj kondičnú i súťažnú turistiku ako aj prekrásny výlet na staroľubovniansky hrad. Testovanie členov klubu ukázalo, že nastavený smer sústredení k zlepšovaniu výkonnosti členov klubu je vysoko pozitívny. Všetci účastníci sa zlepšili vo všetkých ukazovateľoch  či už výbušnosť, rýchlosť, vytrvalosť. Záver - sústredenie splnilo jednoznačne svoj účel a má veľký  význam pre každého člena klubu.

Pre túto súťažnú sezónu je z rozhodnutia vedenia klubu ustanovený tento realizačný tím - 1.sensei klubu - Jano Požgay, 2. sensei klubu - Ferko Farkaš( momentálne dlhodobo PN), podpredseda klubu a coach pre súťaže a turnaje - Vraťo Miš, odborný asistent - Miro Pleško, zdravotník  - Miška Mišová, sempai pre DOJO Teplická - Ľubo Ivanovič, sempai pre DOJO Zálesie Luky Beljanský.

Súťažný kalendár je na www.karate.sk. Prihlásenie sa nových členov prebieha priebežne. Tréningy sú tak ako po iné roky. Takže veľa úspechov v sezóne 2017/2018 !

Váš sensei jano