Sensei jano informuje

Ahojte ÓSACI! V prvom rade Vás všetkých pozdravujem z ležiacej polohy po náročnej operácii chrbtice.Dopadla hádam veľmi dobre a určite sústredko už prežijeme spoločne! Mám teraz trocha času, takže sa môžem vyjadriť niekoľkými slovami k udalostiam, ktore rezonovali v klube.

Viete, že aj kvôli Vám som odložil moju operáciu až do tohto obdobia, kedy už bude po súťažiach,kedy už bude po náročnej príprave na skúšky na jednotlivé STV, až bude po daných skúškach. Dosiahli ste osobné úspechy, na ktoré môžete byť právom hrdí! Matej Síhelník obsadil na MS bronzové umiestnenie. Gratuľujeme! Ďakujeme všetci za veľmi vzornú reprezentáciu klubu, ale najmä seba a svojich rodičov, ktorí obetovali svoj čas i náklady - Samko Czinege, Kubko Ferenčák, Janko Síhelník, Janka Dubčáková, NelKa Majtánová,Betka a Terka Chadimové,Dominik Kozárik, Andrejka Erdoššiová, Lucia a Dominik Bolfovci, Timko Novák, Tomáš Sádovský. K tomu len jedno- neprestávajte! A k Vám sa pridajú aj ďalší! Nezabudnite, že KARATE je krásny šport a najmä OLYMPIJSKÝ!!!!

Dňa 2.6.2018 sa uskutočnili skúšky na jednotlivé STV. Všetci ste sa poctivo pripravovali a na skúškách ste podali svoje najlepšie výkony. U niektorých samozrejme zohral svoju úlohu na výsledkoch aj strach a stres. Po skončení skúšok sa každý dozvedel svoj výsledok, s ktorým je a možno aj nie je spokojný.Skušobná komisia udelila aj vysoké STV a to :Michaela Baksová - majstroský stupeň 1:DAN, Adam Kuruc - 1.kyu, Terézia Vajglová - 1.kyu Gratulujeme, ale aj upozorňujeme, že Vás to zaväzuje, aby Ste neustále reprezenztovali a presadzovali KARATE DÓ!!!

Takže toľko. Ján Požgay - sensei klubu