ČO JE NOVÉ U NÁS?

Ahojte OSÁCI! Zvláštny nadpis, ale udialo sa v poslednej dobe fakt niečo nové. V prvom rade Vás chceme informovať, že dňom 1.1.2018 ukončili členstvo v našom klube Miška  a Vraťo Mišovci. Pre klub je to veľká škoda, pretože najmä Miška bola veľmi dobrou pretekárkou s mnohými kvalitnými medialovými umiestneniami. Chceme sa aj touto cestou im poďakovať za niekoľko ročnú veľmi vzornú reprezentáciu nášho klibu i seba.Držíme palce v ďalšom osobnom i športovom živote.

Život ide ďalej  a tréningy i súťaže  takisto. Čaká nás náročná súťažná sezóna. ( Pozrite si portál súťaže - sk.). Tréningy sú rozbehnuté v plnom rozsahu. Rozhodnutím Predstavenstva KK OSA sa prvým zástupcom senseia klubu sa stal Luky Beljanský, ktorý je zároveň aj  coachom klubu na súťažiach.

Vzhľadom k náročnej súťažnej sezóne sensei jano musel odložiť svoju operáciu až na jún 2018.Tréningy idú stále pod jeho vedením.  Skúšky na jednotlivé STV sú posunuté už na 2.6.2018.

Predstavenstvo KK OSA oznamuje, že pre všetkých OSÁKOV bude letné sústredenie v tomto roku od  24. augusta do 31.augusta. Prosíme všetkých OSÁKOV a ich rodičov, aby si plánovali rodinné dovolenky mimo tento dátum, nakoľko  po dlhoročných skúsenostiach je pre všetkých nás týždenný pobyt v prekrásnych Pieninách( Penzión Pltník v Červenom kláštore ) vysoko prospešný!Začiatok prihlasovania bude oznámený prostredníctvom mailov.

Predstavenstvo KK OSA žiada i prosí všetkých, čo vedia poskytnúť 2% z daní z príjmov, aby nezabudli, že všetci OSÁCI a OSÁČKOVIA potrebujú pre život v klube , svojej veľkej chute trénovať a súťažiť aj peniaze. Za tieto 2% z daní vieme buď zakúpiť tréningové pomôcky, chodiť na oveľa viac súťaží, mať oveľa zážitkové sústredenia a pod.. Ďakujeme dopredu.

Predstavenstvo KK OSA.